Že poznaš mojo ZGODBO?

Mislim, da je čas, da ti povem mojo zgodbo. Da me začutiš in da izveš, kdo ti bo pošiljal navdihujoče misli.

Veliko ljudi mi pravi, kakšno neverjetno  srečo imam za svoj dar, ki ga živim. Res je, tako zelo  hvaležna sem ZDAJ. A včasih ni bilo tako.

In še več vas vpraša, kako sem prišla do tega daru, da lahko kot medij kanaliziram sporočila duhovnih vodnikov in kot terapevtka/ svetovalka ozdravljam srca duš.

Z veseljem  danes mojo zgodbo  delim tudi s teboj.

Preko svoje  dolgoletne prakse svojih strank in  bogate svoje duhovne prakse sem dojela, da se običajno darovi in potenciali odprejo in razvijejo tekom življenja. A pri meni je bilo čisto drugače. Moji duhovni vodniki so  položili moj dar skupaj z mano že v zibelko.

Naj povem svojo zgodbo …

Že kot mala deklica sem vedela, da sem drugačna in po vedenju sem izstopala od  svojih vrstnikov.

Kasneje v življenju mi je postalo jasno, da sem izjemno stara duša in zato vidim, čutim in vem za stvari, ki jih ostali ljudje okoli mene ne.

Spomnim se sebe kot male deklice, kako sem videla plesoče angele in duše, ki so zapustile telo. Na vso moč sem verjela, da to vidijo vsi. Takrat nisem razumela, zakaj ne vidijo ali čutijo.

Želela sem si prijatelja, ki mu lahko zaupam svoja vedenja in doživetja. Trudila sem se zaman. Nisem ga našla v človeški obliki. Spoznanje, da sem tujka in  sama na tem svetu me je pahnilo v  razočaranje in notranjo bolečino.

Iskrica je nekega dne  name posijala. Zaupanje in zvestega prijatelja sem našla pri svojem kužku in mački. Tolažbo med drevesi in upanje med oblaki.

Že od majhnega sem vedela, da bom v življenju počela nekaj ZELO posebnega, da bom sama svoj šef in bom pomagala ljudem širom sveta. Ni se mi pa niti sanjalo, kako bom to počela.

Kot otrok sem vse svoja videnja in potenciale potlačila, ker so me predsodki in stereotipi družbe preveč ranili.

In tako je bilo moje življenje  vse prej kot preprosto.

Ali imaš tudi ti svojo zgodbo ?

Na pot so mi že od nekdaj prihajali  srčni in modri ljudje, ki hrepenijo po upanju, svobodi in novi priložnosti v življenju.

Poslušala sem njihove besede in čutila njihova ranjena srca in se gledala z njihovo dušo. Po srečanju so  odšli nasmejani, potolaženi, polni novega upanja z žarom v očeh. Ni mi bilo jasno, kaj se je vsakokrat zgodilo. Počutila sem se božansko, pa čeprav stara šele 8 let.

Zdaj, ko gledam nazaj v svoje življenje vidim, kako se je moja duša družila in zabavala z drugimi dušami in me pripravljala, da moje fizično telo Maja dojame in zaživi svoje poslanstvo.

Zdaj so na voljo tukaj delavnice in predavanja, kjer najdeš odgovore na svoja “drobna čudaštva”.

Prisrčno vabljen. Prijavi se na maja@solni-cvet.si.

Samo verjemi, da se vse zgodi z razlogom in vse ti pride nekoč prav.

Z ljubeznijo, Maja