SVETA POROKA

“Sveta poroka”ali Sveta povezava z svojim božanskim delom sebe je nujna za zdravo življenje in duhovni razvoj. Gre za zelo starodaven obred, kjer se na vseh nivojih povežeš z svojo božansko energijo in spominom znanja, darov. Povežeš se s svojimi predniki, prostorom bivanja, da se lahko zliješ v enost.
MAJA M VOVK
SKRBNICA SOLNI CVET

Si želiš zavezati z svojim dušnim partnerjem v ljubečih, čistih in veličastnih energijah ?

Podrobnejši opis procesa

Pred obredom se poda močna namera  procesa.

Ženska v  ženski energiji podpora, podpora v izvornem pomenu. Vse  ženske v belih oblačilih se kot Nevesta okrasijo s cvetjem, se očedijo in se zavestno spomnijo na svoj izvor in tako zaživijo  v svoji ženski božanski energiji. Po želji nevesti umijejo telo in lase in jo okrasijo z nakitom.

Moški  pripravijo Sveti prostor za obred,  očistijo , postavijo kamen (oltar) okrasijo z belim cvetjem in svečami. Oplemenitijo obred z svojo moško podporo in ljubečo navzočnostjo.

Jasen NAMEN  poročnega obreda pri posamezniku ali paru je globoka srčna povezava. Videnje in čutenje partnerskega odnosa izven fizičnih oči. Zavedanje, da sta skupaj zaradi božanskega plana in zemeljske skupne kreacije.

Skupna pot je karmično očiščena, očiščene so vezi z starši in ostalimi družinskimi člani, preteklimi partnerji, predniki, vsemi lastniki zemlje ali prostora skupnega bivanja. Po očiščenje starih energij  sledi klic podpornih božanskih energij in energij  matere zemlje Gaje.

Ustvari se podporna energija prednikov.  Skupna pot  je osvetljena in prepojena z božansko ljubeznijo in božansko voljo pri obredu se naredi božanska zaščita in se v polje prikliče energije, ki podpirajo skupno služenje  po božanskemu  planu.

PRVI obred  je povezava  z  samim s seboj ( znanje, potenciali, darovi)  in prav je, da jo dosežeš najprej sam. Tako si šele pravi MAGNET za srečanje ali povezavo z svojim pravim dušnim partnerjem.

Nato sledi obred Svete povezave neveste in ženina skupaj.

Na  ravni  materije ( zemlje) nastane  trikotnik  povezave   med  ŽENSKO energijo,   MOŠKO  energijo in NOTRANJIM  OTROKOM . Na duhovni ravni je vstopnica v Enost in stik božanskim za večno v neskončnost.

Oseba ali par tako zaživi svobodno, mogočno in veličastno.  Za obilje in blagostanje  ni več vprašanja.

Po obredu poročeni par posadi svoje drevo, kot povezavo med nebom in zemljo (tam kjer živi), pridružijo se tudi otroci. Kot simbol skupnosti in novih korenin za skupno njihovo življenje.

Pravi POMEN Svete poroke izginja . V tem času pomeni zgolj dolžnosti v zakonu, pravila in zaobljube….kaj pa božanska ljubezen, božanska volja, vzajemnost in srčna podpora?

Ko ljubimo in smo ljubljeni. Ko čutimo, da je naš partner-ica to kar iščemo celo življenje, si želimo svobodno in ljubeče povezati še močneje. Zato imamo poročni obred, da se očistijo stare energije in prikličejo podporne  in nove energije, ki negujejo par ves čas njune povezave. Kaj ni to najlepše darilo ?

Zato na nezavedni  ravni hrepenimo po Sveti povezavi kot poroka, kjer ni problemom, konfliktov, nesoglasij in ne harmonije.

V stanju čutiti svoje telo, se predajati v ljubezni in se pustiti voditi po božanskem planu, je najlažje zaživeti svoje poslanstvo in  v svojih darovih.