SPLETNI TEČAJ

Za vas se pripravljajo novi spletni tečaji zdravljenja in transformacije za dušo in telo, ki jih poslušate kar iz svojega udobnega naslonjača. Datumi bodo objavljeni na koledarju dogodkov. 

SPLETNI TEČAJI :

Prehajamo v obdobja transformacije planeta Zemlja, ko kot sodobna civilizacija intenzivno napredujemo. Širi se nam zavedanje, osvobajamo se strahu in omejitev, se brezpogojno ljubimo in sprejemamo, vsi živimo poslanstvo in se modro smejimo. Vse to nekoč smo že živeli in zato se na naših srečanjih potujemo v kvantno polje, kjer je energija vseh dimenzij. In ko zavibriramo z pravo energijo se zgodi Blueprint in naše celice se vsega  spomnijo. In naše življenje se začne čudežno spreminjati.

Dotaknile se bomo svoje najbolj senzibilne in ranljive ženstvene energije. Vsaka izmed nas je bila nekoč že svečenica ali zdravilka ali boginja. Preko akaških in dušnih zapisov se bomo spojile z našo svečenico, ki prebiva znotraj nas. Dotaknile se bomo spečih potencialov in preko predanih sporočil naših vodnikov tudi vse notranje darove  aktivirale. Pogledale bomo razvoj ženske in razumele zakaj smo danes tu kjer smo. Zakaj je naše trenutno življenje skupek vseh kadarkoli. In seveda se  bomo tudi zabavale.

Pogledamo svoje družinsko drevo prednikov, njihovih programov in skrivnostnih življenjskih naključij. S pomočjo svojega datuma rojstnega dne bomo ugotovili, katera kopija (tete, strica, babice, dedka)smo. In ko razkrijemo program, ozavestimo kaj spremenimo, da zaključimo ponavljajoči program in ga ne prenesemo na svoje otroke. Tu nam bodo naši predniki predali sporočila in povedali kar je bilo neizrečeno. Vedno ko razrešimo breme nekega prednika, nam duhovni svet aktivira potenciale in nas nagradi.

Jasnovidnost nam je dana vsem, kot orodje, da komuniciramo z duhovnim svetom in da pojdemo čez življenjske lekcije lažje čez. Na spletnem tečaju si bomo pogledali kateri način  ali tip jasnovidnosti nam je pisan in kako ga uporabljamo. Skozi kratke meditacije si aktiviramo in si dovolimo skozi notranje oko pogledati na situacije okoli sebe. Spoznali se bomo z svojimi vodniki in svetlobnimi bitji, ki nas spremljajo in alkimijo kanaliziranja. Gre za zelo intenziven tečaj, ki nas spremeni v terapevte ali pa izjemne jasnovidce in jasnovedce. Tečaj je kasneje možno nadaljevati kot terapevt.

Na zemljo se sidrajo novorojene duše povsem drugačne vibracije in logike življenja. Lahko so popolnoma zdravi ali pa ne v fizičnem telesu. Dotaknemo se prijemov in tehnik za starše, ki so dobili izredno nadarjenega otroka, ki ne zmore funkcionirat v naši dimenziji. Naredimo vpogled za vsakega otroka posebej in odkrijemo njegove darove ali izzive življenja. Tečaj je pomoč kot staršem, ki ne razumejo ali kot otrokom, ki se počutijo nesprejete ali nezaščitene. Gremo v trenutek spočetja in vse do klica, da postanemo straši. Pogledamo si dušne dogovore in lekcije, ki se jih moramo naučit.

Verjetno ste že večkrat slišali, da je odnos z svojim notranjim fantkom in deklico najpomembnejši odnos. Vodim vas komunicirati in začutiti energijo notranjega otroka. Potovali bomo v čas nosečnosti in otroštva in najbolj ranljivih trenutkov. Imeli svojo osebno regresijo. In na novo bomo zasnovali idejo kdo pravzaprav smo. Skozi vaje bomo prebudili otroški smeh in spreminjali vsakodnevne rituale. Z zdravilno energijo in pod vodstvom duhovnih vodnikov, doživimo magično preobrazbo.

 

INDIVIDUALNA SEANSA

Je izredno poglobljena individualna terapija, kjer prejmete prenos sporočil vaših duhovnih vodnikov in odgovore na vaša vprašanja in vpogled poslanstva sedanjega življenja. Prvi del svetovanja poteka tako, da naredim vpogled v vaše življenje, pregled  karmičnih vezi vaše duše, pretekla življenja in predaja dušnih povezav z osebami razloži povezave z člani vaše družine in pomembnimi ljudmi v vašem življenju. 

Prejmete jasne odgovore ali napotke ali tehnike ali vam preko izvora pojasnim na razumljiv način vaše darove, ki se skrivajo znotraj vas.

Po vaši želji vzpostavim stik  in z dovoljenjem duhovnega vodstva, da nam predajo odgovore naših preljubih, ki so že odšli. Ali izravnamo energijo za vse kar je bilo nedorečeno, da lahko z lažjim srcem nadaljujemo pot naprej.

Za osebni zmenek z dušo se ne rabimo ustavljati, kajti duša ne pozna časa. Nikoli ne vem, komu delam reading, ne potrebujem nobenih podatkov. Potrebujem samo dovoljenje in energija besed duše sama steče na papir.

Intuitivni readnig na daljavo, kjer prejmete avdio posnetek po elektronski pošti. 

80€

Individualno intuitivno svetovanje je namenjeno vsakomur, ki si želi poglobljenega  vpogleda v svoje življenjske situacije in prelomnice.

Namenjeno je vsem, ki so obstali na določeni točki nerazumevanja dogodkov in situacij, vsekakor pa tudi tistim, ki si želijo odstreti še kakšno tančico na poti k sebi.

Lahko imate vprašanja, lahko tudi brez. Tisto, kar vam je dano vedeti, prihaja in boste v vsakem primeru zvedeli.

Po pogovoru sledi zdravljenje na dušnem nivoju ali fizičnem.

120€

Srčno zdravljenje na šamanski način preko zvoka in čiščenja dima. Terapija zajema več sklopov: vračanje delčkov duše, zdravljenje z alkimijo srca, delo z tujimi dušami, entitetami in vsiljivimi energijami. Okrepi se povezava z srcem in čutili ter z spiriti zemlje in vesolja. Uporabi se boben in ropotuljica in žajbljev dim, da se stare energije očistijo ali vrnejo domov in se v telo povabijo nove čiste energije in nova zavest.

Po terapiji se boste čutili prerojeni in polni življenjske energije in volje. 

150€

Imate vprašanja? Verjamem, da jih imate…

Pridite na individualno seanso in vprašajte svojo Dušo, kaj potrebuje in po čem hrepeni. Predani  odgovori vam  lahko odprejo oči in spremenijo življenje, če boste le dovolili in pozdravili nove energije na svojih vratih življenja.

80€

IMG-6e3af549742be9d022193386fc448029-V

DELAVNICE

Ponujamo vam različne delavnice za otroke in odrasle. Z starodavnimi tehnikami v sebi prebujamo notranjega zdravilca. Izvajamo prijeme, ki jih prenesemo v družinsko okolje. Ustvarjamo mistične forme svete geometrije in si po želji izdelamo energetske slike ali talisman. Na nivoju duše zdravimo svetlobno telo in se povezujemo z kraljestvom kristalov, kličemo živali moči ter se združujemo z duhovnimi mojstri / učitelji in angelskim svetom.

IZBRANE DELAVNICE:

NA DELAVNICI BOMO RISALI, PLESALI, OBLIKOVALI IN SESTAVLJALI SVETO GEOMETRIJO TER IN SE POGOVARJALI:

*Nastanek matrice planeta zemlje, atlantide in lemurie in starodavne civilizacije egipta
*Izdelali 5 platonskih teles in porisali z galaktičnim jezikom
*Potovanje med dimenzijami in svetlobni jezik
*Zakaj smo na planetu zemlja
+Kako nam sveta geometrija pomaga in nas zdravi preko barve
*Vstopili v zavest enosti in se spoznali z različnimi nivoji zavesti
*Ustvarjanje krogle kristusove zavesti
*Angelska števila in pomen svetih števil
Sveta geometrija nam pomaga pri dvigu vibracije…..

Uporaba svojih starodavnih Moči zdravljenja iz Svetega prostora v Srcu.“
Pri Shamanic Heart Healing®-u (Srčnem Šamanizmu) se boste spomnili, da imate skritega šamanskega zdravilca v sebi.
Teme, ki jih pokrijemo na delavnici:
*spominjanje naše starodavne moči zdravljenja,

*ponovna povezava z našim notranjim vodstvom in intuicijo skozi srce in slike,

*razumevanje našega svetlobnega telesa-MerKaBe skozi zdravljenje,

*premagovanje prepričanj in omejitev pri zdravljenju,

*vstop v šamansko stanje zavesti,

*spominjanje starodavne moči zdravljenja sebe in drugih preko Svetega prostora v srcu,

*povezava z duhovnimi vodniki,

*aktivacija in uporaba lastnih čutov………

Prehajamo v novo dobo, kjer starši iščemo način in odgovore kako ravnati in vzgajati svojega novodobnega otroka. Vsaka generacija otrok, ki se rodi na zemlji je čisto drugačna od prejšnje. Z veseljem vam pomagam iz svojih lastnih izkušenj in bogate prakse kako čutiti, dihati in se povezati s svojim otrokom.

 

ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE NA DALJAVO

Sledila sem ideji in navdihu svojih vodnikov ter ustvarila način zdravljenja, ki je dostopen vsem, ki potrebujete redno tedensko energijsko podporo.

Kaj se med terapijo dogaja:

 • Čiščenje energijskega polja in čustvenih travm
 • Odstranjevanje omejujočih miselnih form in prepričanj
 • Rezanje negativnih vezi
 • Povečanje pretoka energije in regeneracija telesa
 • Uravnovešanje čaker

Za lažje razumevanje in dodatna vprašanja po terapiji je možna individualna 10 minutna razlaga preko telefona ali skypa. (za kaj je nastala določena situacija, kaj je njen vzrok in dodatna vprašanja).

OBRED SVETA POROKA

“Sveta poroka” ali Sveta povezava z svojim božanskim delom je zelo starodaven obred. Trikotnik  povezave   med  ŽENSKO energijo,   MOŠKO  energijo in NOTRANJIM  OTROKOM . Na duhovni ravni je vstopnica v Enost in stik božanskim za večno v neskončnost. Oseba ali par tako zaživi svobodno, mogočno in veličastno.  Za obilje in blagostanje  ni več vprašanja. Po obredu poročeni par posadi svoje drevo, kot povezavo med nebom in zemljo (tam kjer živi), pridružijo se tudi otroci. Kot simbol skupnosti in novih korenin za skupno njihovo življenje.

OSEBNA SVETLOBNA KODA

Skanalizirani dušni zapisi, energija družinskega drevesa prednikov, razrešitev karmičnih vezi, povezava z svojo duhovno in galaktično družino, stik z zavestjo enosti in svojega malega prostora srca, razsvetljenje poslanstva, razvijanje potencialov, zdravljenje, harmonični odnosi v prostoru, podpora srčnim željam in uspehu.

Sledim vašim srčnim željam in trenutni življenjski situaciji.

 

MEDITACIJA SAMOZDRAVLJENA

NAMEN druženja je ozdravljenje, prebujanje in aktivacija svetlobnega telesa. Očiščenje starih energij in prehod v nove podporne energije. Rezanje vezi, dviganje zavesti in potovanje v višje dimenzije, da si aktiviramo samozdravljenje telesa.

 • IZBRANA TEMA 
 • KANALIZIRANJE MOJSTROV
 • DUŠNI READING
 • SPOROČILO IZ KART
 • SIDRANJE ENERGIJ IN NOVE ZAVESTI
 • VPOGLED NA VPRAŠANJA

 

20200925_123005

DUHOVNA POTOVANJA

Dotaknemo se skrivnosti s tančico prekritih svetih mest, ki nam predstavljajo še vedno osupljivo lepoto in mističnost starodavnega verovanja v čaščenju življenja.

Zavest bitij iz višjih dimenzij nas vabijo, da jim prisluhnemo in se povežemo z svojimi duhovnimi družinami in starodavnimi znanji.

 • Sveto mesto Izrael
 • Mističen Egipt
 • Civilizacija Hawaii
 • Skrivnost Pompeji Neapelj

SOS TOČKE PO SLOVENIJI

Po Sloveniji so organizirane SOS točke zdravljenja, srčne podpore in pomoči ter svetovanja na duhovni in osebni rasti. Termin si izberete na priloženem koledarju prostih terminov na določeni lokaciji. 

Po Sloveniji so organizirane SOS mesta, kamor se lahko obrnete v primeru posvetovanja, dušnega readinga, energijskega čiščenja in celjenja delčkov duše. Vpogled v željeno situacijo, srčno zdravljenje, energijska podpora in pomoč ob stiski ter svetovanja na duhovni in osebni rasti.
Rezervacija termina si izberete na priloženem koledarju prostih terminov na izbrani lokaciji.
 
Smo ekipa usposobljenih šamanskih terapevtov za srčno zdravljenja* in energijsko podporo.
Po Sloveniji so organizirane SOS mesta, kamor se lahko obrnete v primeru posvetovanja, dušnega readinga, energijskega čiščenja in celjenja delčkov duše….

 

Ljubeč objem od ekipe 🙂

Več informacij na 041 986 110 Maja

Naslov pošljemo ob prijavi na termin.

Mihaela & Maja

041 986 110

Cesta Andreja Bitenca 68 VIŠJA VIBRACIJA

Suzana & Alenka & Maja

041 986 110

Naslov pošljemo ob prijavi na termin.

Mateja & Mojca & Mateja & Nataša

041 986 110

Naslov pošljemo ob prijavi na termin.

Renata & Tamara

041 986 110

Sledite nam na facebook >>>

Prihajajoči dogodki