DUHOVNA POTOVANJA

Mistično potovanje po Egiptu

V Egiptu še danes živi veliko mitov v energiji takratnih bogov, ki nas zaobjame v trenutek brezčasja in harmonije.Vabim te na potopisno potovanje po Egiptu in vmesne meditacije prisotnih Bogov in Boginj.

Z stikom naših stopal oživijo speče zgodbe od začetka vesolja vse do večnosti. Saj je celotna egipčanska civilizacija strmela proti prehodu v višje dimenzije oz. nivoje obstoja in življenja.
Njihov pogled na mogočeno reko Nil, ki simbolizira hrbtenico človeka po katerem se giba kundalini energija. Čakre utripajo v veličastnih templjev, ki so bili včasih dom mnogih boginj in bogov, njihove svetlobne energije nas popeljejo v najbolj skrivne kotičke. Za čas, ki za nas navidezno ne obstaja, hkrati pa nas objame v globini ozvezdij.

Resnica Thotove piramide … Sfinge …

Imeli smo to čast in priložnosti se približati boginji Sekhmet, ki s svojim delčkom esence še danes prebiva na istem mestu kot nekoč pod granitnim kipom in za katero so stari Egipčani verjeli, da je bila dih puščave.

Na meditaciji se nam pridruži Isis, Anhkenaton in Hatorji.

Preko templja Abydos nam bo Atlantidska civilizacija predala sporočila tehnike o obstoju časa.

Dotaknemo se tudi skrivnosti s tančico prekritega mesta, ki nam predstavlja še vedno osupljivo lepoto in mističnost starodavnega verovanja v čaščenju življenja.

Zavest bitij iz višjih dimenzij nas vabijo, da jim prisluhnemo in se povežemo z svojimi duhovnimi družinami.

Ko se usedeš na letalo misliš , da greš na duhovni oddih pod mirno puščavsko sonce vse do prve piramide …

EGIPT