O meni

"Moje poslanstvo je, da ti prisluhnem in ti pokažem pot naprej. Te popeljem na višji nivo zavesti in zavedanja. Ti prebudim notranjo moč, da lahko kreiraš svojo lastno pot obilja in srca naprej."
MAJA M VOVK
HEALER & CHANNEL & SPIRITUAL LIFE COACH

REZERVIRAJ SI SVOJ TERMIN

VIDIM SVETLOBNA BITJA IN BITJA DRUGIH DIMENZIJ, JIH ČUTIM,JIH SLIŠIM IN KOMUNICIRAM Z NJIMI.

Z angelskim in vilinskim svetom se pogovarjam že od malega. Z njimi se počutim ljubljena in sprejeta v popolnosti.

Izhajam iz bogate prakse z klienti in iz lastnih izkušnjah, ki jih z globoko hvaležnostjo delim kot modrosti in skrivnosti duše naprej. 

Verjamem, da vsakogar izmed nas vodi lastna življenjska pot k univerzalni resnici zavesti, ki se kot duše zlijemo v skupni ocean brezpogojne ljubezni kot ENO.

Vsaka pot je edinstvena in zelo dragocena. Tako je tudi tvoja.

Tu je moja…

Moje življenje je bilo vse prej kot le PREPROSTO.

 

Spominjam se trenutkov, ko sem zrla v nebo in prosila angele naj mi pomagajo in me rešijo. Saj sem že kot mala deklica  razmišljala in se vedla DRUGAČE kot moji vrstniki. Moje srce je trpelo. Nisem razumela zakaj vidim, čutim , vem stvari, ki jih ostali ljudje okoli mene ne.

Vsak dan sem prosila, da bi se resnica, ki mi jo govorijo angeli in ljubezen dotaknila vseh src. In tako se je želja, da pomagam drugim in milost razumevanja  iz dneva v dan samo še stopnjevala.

Svetlobna bitja vidim, čutim, slišim in predajam božanska sporočila. Obožujem, ko se z njimi telepatsko pogovarjam in sprejemam njihovo vodstvo. Zelo radi me nasmejejo. Pokažejo mi uvide prihodnosti ali preteklost preko različnih dimenzij. Preko njih ozaveščam pretekla življenja in  kako so naše življenjske izkušnje vezane na vsa pretekla življenja…in še veliko več in ni mogoče najti besed.

Zdaj  VEM, da sem na svetu zato, da širim ljubezen. Zato, da širim modrosti. Da Vam pokažem, da lahko spremenite svoje življenje tako kot želite in vzamete svojo moč nazaj. VEM, da Vam  s svojim  bogatim znanjem in življenjskimi izkušnjami, pomagam ko naletite na oviro v življenju. Zdaj VEM, kot otrok nisem znala in sem vse svoje darove in potenciale potlačila, ker so me predsodki in stereotipi družbe preveč ranili. Tako kot tebe, ki to bereš.

Zdaj ZNAM in VEM, kar me osvobaja in osrečuje.

Moje POSLANSTVO

Delujem kot intuitivna svetovalka in srčna terapevtka za življenje.

Kanaliziram sporočila za našo dimenzijo preko duhovnega vodstva svetlobe in izvora. In komuniciram z svetlobnim jezikom višjih dimenzij in drugih osončji okoli nas kot galaktična prevajalka. 

Kot zdravilka duše in novodobna srčna šamanka poiščem vzrok vaše težave in bolezni ter vodim proces zdravljenja na dušnem nivoju preko duhovnega sveta živali moči in 7 elementov zemlje, zvoka bobna in petja pesmi iz srca. 

Preko vpogledov v vaše polje posredujem uporabne napotke, ki jih lahko uporabite v vsakdanjem življenju na vseh področjih življenja kot dušni reading in odgovorim na vprašanja.

Prevajam ljubeča sporočila duš, ki so že našle svoj duhovni mir in želijo z svojimi ljubljenimi izrazit “nedokončano”. In kot duhovna vodnica vam predam prijeme in tehnike  za nadaljnje srečno življenje.

Čez dolgoletno duhovno prakso in izkušenj številnih strank delujem kot duhovna svetovalka in učiteljica  na svoj edinstven način in energijo.

Izhajam iz svojih LASTNIH IZKUŠENJ v življenju in MODROSTIH

Z  notranjim mirom in brezpogojno ljubeznijo širim svetlobo in resnico. 

Z višjo vibracijo našega izvora razsvetlim um, ozavestim, pobožam srce in poskrbim, da besede kot seme posadim  na plodno zemljo.

Skozi angelske oči razkrijem kdo si svetlobno bitje, zakaj si tu, kaj je tvoja pot in kaj je tvoja prava narava. 

Med svoje največje izzive štejem svoje srčne delavnice, zdravilna druženja v živo in spletne transformativne meditacije, ki so hkrati moji najlepši koraki na moji poti poslanstva.

V sebi nosim energijo direktne povezave do višjih frekvenc, dimenzij, svetov in kraljestev bivanja, skozi katere neposredno povežem vaša srca s Kreatorjem.

Sijem in sledim soncu, kot našemu skupnemu portalu prehoda.

Sem opazovalka življenja in iskalka znanja starodavnih civilizacij

Fizični in duhovni svet mi ponujata različne preizkušnje, izzive in priložnosti za odkrivanje novih občutkov in lepih spoznanj.

Dar intuicije in jasnovidnosti  mi je bil položen že v zibelko, kar mi omogoča, da sem nenehno v stiku z najvišjo frekvenco duhovnega sveta.

Ko delujem, delujem iz razsvetljenega srca. Z višjim namenom  lahko v trenutku stopim v stik z posamezno dušo.

In tako pri svetovanju ljudje čutijo močno zaupanje, iskrenost, notranji mir, blaženost in novo upanje.

Globoko sem hvaležna za vsak trenutek in vsako novo verzijo mene in za vsakega izmed vas kot mojega srčnega učitelja.

Moj življenjski namen je duhovno vodstvo in pomoč otrokom

Da ohranijo in okrepijo svoje jasnovidne in duhovne darove.

Ter ozavestiti staršem, kako naj na naraven in srčen način, ohranijo in  vzgajajo svoje kristalne in indigo nadarjene otroke čisto preprosto.

In sedaj sem tukaj, da podelim sporočila z vami in prevajam jezik božanskega nevidnega sveta, da lažje ozavestimo nastale situacije v  življenju ter jih ozdravimo in pozdravimo naslednji korak…

Biti otrok je največji dar in veselje. Biti starš je naša največja življenjska nagrada in zrcalo.

KAKO LAHKO POMAGAM

Moje božansko poslanstvo je, da:

Naredim vpogled v tvojo lastno intuicijo in preberem tvojo naravo energije >>> Povežem te z svojo dušo in prevedem sporočila duše >>> Z različnimi orodji ti pomagam najti svoj notranji mir, ki verjemi zares OBSTAJA>>> Ozavestim spomin na pretekla življenja in povezavo, kako vsa prejšnja življenja vplivajo na sedanje življenje >>> Pokažem, kako naj odpadejo vse verige in bremena in takrat šele LAHKO zaživiš svoje novo življenje polno veselja, svobode, zadovoljstva, miru in blaginje.>>> Z ljubeznijo, Maja
TERMIN ZATE