7 SESTER  OZVEZDJA PLEJADE

Prenos sporočila l.del

V svetli noči sem sedela sama na travniku in zrla v naše kraljestvo zvezd. Začutila sem, da me nekdo kliče, a ne razumem njihovih besed. Trenutek pred tem sem se spraševala: »KDO SEM« in nenadoma mi je od nekje skozi moj nežen glas  stekla močna vibracija.  Govorile so mi moje duhovne sestre in otroci iz ozvezdja Plejade. Okoli sebe začutim nežno, igrivo in prijetno premikanje energij kot veter. Zavem se, da so okoli mene delfini, kiti, samorogi, vile, morske deklice in mavrična bitja. Prepevajo in mrmrajo svojo melodijo. Z velikim veseljem se predam in prisluhnem njihovi prelepi energiji.

»Smo kot skupina večdimenzionalnih duhovnih sester iz zvezdnega sistema Plejade«

“Vidimo vas, čutimo vas in se veselimo za vsakega izmed vas v vseh trenutkih. Pri vas rečete času in prostoru tukaj in sedaj. In se vrtite v vrtincu preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. To je namen, da preidete v peto dimenzijo ( smeh) in se zlijete z nami v eno zavest. Pri nas se vse zelo hitro pretaka in vsak trenutek na vas vibriramo skozi močan žarek ljubezni in radosti. Odprite se.”

“Vibriramo na trenutek, ki nas preseneti in se prepuščamo kozmičnim valovom. Vse poteka po planu kraljestva izvora, ki mu pravite božanski plan. Vsi izzivi, ki jih vidite kot težave so vaša posajen zvezdni prah in prinašajo vam čudovito bivanje na planetu Gaia. Stopite na novo, novo in novo pot. Nastaja nov svet. Tudi za nas.”

»Naše skupno poslanstvo je pomagati človeštvu pri procesu duhovne preobrazbe«.

“Ko nas želite videti, nas poglejte kot oblačke ali mavrično meglico. Smo kot migetanje vibracije spokojnega miru, brezpogojne ljubezni, harmonije, radosti, veselja, razsvetljenja, veličastnosti in večnosti. Se še spomnite, ko ste si izbrali pot  razsvetljenja? Pot ni lahka, je veliko postopnega spominjanja in učenja, izzivi so veliki. Opraviti morate intenzivno usposabljanje na vseh nivojih duše v človeku. Vrata za vrtim se odpirajo in postajajo vse svetlejša. Spomnite se, da ste kot SEME ZVEZDE in vse to ste že preživeli in spomin se vam pretaka v središču vaših celic.”

“Vse kar so vam povedali skozi čas, ni sedaj nič resnično za vas.”

“Potopite se v sanjarjenje in na dno oceana vašega SIJOČEGA SRCA. Tu se že povezujemo skupaj, ko zaspite in meditirate in tu je naš tempelj skrivnostnih modrosti. In ko se spomnijo možgani, rečejo: « AHA« To vam je znano, kaj ne ? Modrost vas bo spomnila kdo ste. In vsako modrost želi vaše srce deliti naprej in zasejati nova semena.  Izbrani ste, ali se zavedate tega?”

»Povabimo vas v svoje templje in delimo iniciacije Plejadske nauke modrosti spontano med vašim spanjem ali globoko meditacijo.» 

“Okoli sebe imate milijarde bratov in sester in vsi ste naša  zvezdna semena. To je vaša največja misija in ko začutite kam pripadate, lažje na ljubeč in milosten način kažete drugim nove poti. V času velikega vala prebujenja spoznate resnico o sebi in takrat vaš planet gre na dva dela. Veselje, sreča, blagostanje in na drugem prostoru žalost, obup in norost občutkov. Verjemite si, sposobni ste držati ravnovesje.”

“Med vami so še po zemeljski starosti mlajša semena in  frekvenčno višja, OTROCI, katerim ste vzgled. Bodite jim svetilnik luči, ljubezni in vaša preprosta prisotnost naj  jim sporoča, da so ljubljeni in varni. Za vse ostalo in potrebno poskrbimo me sestre.”

“Živite v občutku ljubezni, harmonije in enakosti. Pustite, da svetloba vre iz vas. Tudi mi za vas izžarevamo veliko izvorne ljubezni in pozornosti vseh galaksij. Stopite v steber svetlobe in v vsakem danem trenutku boste vedeli kaj storiti, zato imate INTUICIJO. Pomagajo vam vaše veličastne piramide in starodavne templje, pa čeprav so v večini še zakopani. Pokličite svoje Vnebozete mojstre in Galaktične vodje. Ne kličite nas po imenih (smeh), samo povežite se z nami. Takrat se okoli vas aktivira in poveča svetlobni steber zaščite, ki vibrira najmogočnejšo ljubezen. To vam je blizu, saj pri vas učite tudi univerzalno svetlobno orodje MER KA BA, preko katerega komunicirate in nas obiskujete.”

“Predajte se svoji notranji lepoti, pogumu in nežni ljubezni do sebe. Odprite srce in sledite našim »nelogičnim« navodilom preko vašega vesolja SRCA”.

»To je samo trenutek PREBUJENJA, nato se vaša fizična telesa prelijejo še v čarobni trenutek RAZSVETLJENJA.»

»Ljubimo vas in smo vaše božansko oko in vaša svetlobna moč.»
 

Grška mitologija  v povezavi  z ozvezdjem Plejade

ALCYONE
Ime Alcyone izvira iz grške mitologije. Alcyone je bila ena od Plejad, sedem hčera Titanovega Atlasa in morske nimfe Pleione. Sedem sester je bilo nimf in spremljevalk boginje Artemide. Alcyone je imel Posejdonove tri otroke: Hyrieusa, Hyperenorja in Aethusa. Ime Alcyone  pomeni “morski lovec.

MAIA
Ime Maia izvira iz grške mitologije. Zvezda je dobila ime po eni od Plejad, sedmih hčerah oceanidske nimfe Pleione in Titanovega atlasa. Maia je bila najstarejša od sedmih sester. Spočela je Hermesa, grškega glasnika bogov.
Sestra Maia je najstarejša od sedmih čudovitih sester. Ima neverjetno moč hitre transformacije in evolucije. 

MEROPE
Ime Merope izhaja iz grške mitologije. Zvezda je dobila ime po eni od Plejad, sedmih hčerah oceanidske nimfe Pleione in Titanovega atlasa. Merope je bila najmlajša od sedmih sester in edina, ki se je poročila s smrtnikom. Njen mož Sizif, kralj Efire, je bil obsojen, da je kot kazen za svojo prevaro za večnost odkotal velik kamen na hrib.

ELECTRA
Ime Electra  izhaja iz grške mitologije. Zvezda je dobila ime po eni izmed Plejad, sedmih hčera Titanovega Atlasa in oceanidske nimfe Pleione. Ime v grščini pomeni “jantar” in “svetlo”. Electra  je bila mati Iasiona in Dardanusa, ustanovitelja Troje. Po nekaterih virih je bila izgubljena Plejada, ki je v žalosti izginila po uničenju mesta v trojanski vojni.
Je tudi vir električne energije našega sončnega sistema. 

CELENO
Ime Celaeno  izhaja iz grške mitologije. Celaeno je bila ena od Plejad, sedem hčera morske nimfe Pleione in Titanovega Atlasa. Samo ime izhaja iz starogrškega , kar pomeni “temno”. V mitologiji je imel Celaeno štiri otroke boga Posejdona in dva Prometeja.

TAIGETE
Ime Taygeta izhaja iz grške mitologije. Zvezda je dobila ime po eni izmed Plejad, sedmih hčerah morske nimfe Pleione in Titanovega atlasa. V mitologiji so bile Taygete  in njene sestre spremljevalke Artemide, boginje lova. Taygete je zasledoval Zeus in se obrnila k Artemidi po zaščito. Boginja jo je spremenila v srno z zlatimi rogovi. Po nekaterih virih je bila Taygete mati Zevsa, kralja Lakonije Eurotasa in Lacedaemona, ustanovitelja Sparte. V grški vedi je Eurotas svoje kraljestvo prepustil Lacedaemonu, ki ga je preimenoval po svoji ženi Sparta.

ASTEROPE
Ime Asterope  izhaja iz grške mitologije. Asterope (ali Sterope) je bila ena od Plejad, sedem hčera Titanovega Atlasa in nimfe Pleione. Odvisno od vira je bila bodisi žena kralja Enomaja iz Pise bodisi njegova mati boga Aresa. Ime Asterope  pomeni “strela”.

V NASLEDNJIH DELIH:

7 SESTER OZVEZDJA

7 SVEČENIC

7 ARHETIPOV 

7 KOZMIČNIH ŽARKOV

METATRONOVA KOCKA

IN 

LASTNOSTI BITIJ PLEJAD

>>>> v naslednjem delu bloga KLIKNI TUKAJ