“Ljubite sebe in ljubite svoje prelepo telo, sprejmite svojo notranjo avtoriteto ter božanske sile se bodo preko vas prelivale v čudovito kreacijo tu na zemlji.”

 

svetlobno telo in zavest na potovanju

Govorili bomo o energijskem telesu in potovanju skozi izkušnje našega življenje in možnosti samozdravljenja. Vse to nas obogati in nam razodene modrosti.

svetlobno in energijsko telo

Dotaknili se bomo avričnega polja, pri tem pa tudi nadzavesti, podzavesti in pa zavesti. Prelivanje zavesti in energije skozi nas.

usoda ali spomin preteklega življenja

Pogovarjali se bomo o tem, kdo smo ? Kje imamo spomin. In kako prevzamemo ključ in nadzor nad svojim življenjem.

poslanstvo in celjenje duše

Kaj je naše poslanstvo in kako sledimo sebi. Naše glavno dušno poslanstvo v največji meri vpliva na potek našega življenja in prelomnice.

pot srca in sledenje občutkom

Dotaknili se bomo čuječnosti, čutenja občutkov, prebujenje in sledenje našemu srcu ali notranjemu klicu Živimo pot srca ali pot duše?

čustveno telo

Kaj je moj notranji svet in kaj je moj zunanji svet? Govorili bomo tudi o srčni kraljici podzavesti in kralju inteligence umu. Čustva je orodje, ki nam pomaga pri realizaciji naših ciljev in odnosov.

mentalna higiena

Načini, kako ustvariti mentalno higieno misli skozi dan in jo negovati. Kako se odzvati na določene situacije, ki nas navadno iztirijo?

vaša vprašanja

Na voljo vam bom za vaša vprašanja.