PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Potrpežljivost

“Moje sanje in notranje želje cvetijo”

Ko rastem, se obračam k svetlobi božanske ljubezni. Ne dolgo nazaj sem posejal-a veliko semen ljubezni, sreče, veselja in radosti. Sonce je moj neskončen vir potrplježljivosti in vztrajnosti. Saj mi božja svetloba daje vse tisto, kar potrebujem, da sem sijoč-a in božansko čist-a.

Umirim svoj dih in sem hvaležen-na za svoje bitje srca in lepoto rastlinskega in živalskega sveta, ki me obdaja. Z vsakim korakom sem bližje uresničitvi svojih sanj.

Izkusim milost in spokojen mir v sebi. Dovolim svojim občutkom, da zaživijo.

Z veliko ljubeče in nežne energije moje sanje cvetijo in blestijo hitreje, kot se zavedam. Obračam se k svoji duši, ki je močna svetloba. Z počasnim premikom dlani se  dotaknem svetlobe in jo z nežnim gibom potisnem v svoje srce. Razkroji se senca strahu in se ozdravijo vse rane.

Zasijem in zablestim v svoji veličastnosti.

Namig:

Predstavljaj si, da si prazen stekleni kozarec. V kozarec si natočiš energijo kristalne čiste vode. Kakšne informacije ali katero energijo naj voda vsebuje?