PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Odsev odnosa

»V objemu svetlobe in lepote«

Dosegel-a sem zeleno vejo, kjer lažje ocenim svoje odnose. S ptičje perspektive opazujem osebe, ki so stopile v moje življenje.  Objemata me svetloba in lepota božanskega žarka in mi vlivata notranjo moč in jasen uvid. 

Sprejemam ljudi, sprejemam njihova dejanja, ne sodim, a vendar se  učim  poslušati svoja prebujena čustva in novorojene občutke. V celoti se sprejemam in dovolim, da moja edinstvenost zasije v polni luči.

Občutki nesprejetja določenih oseb ali situacij me v popolnosti pahnejo v moje šibke točke. Začutim to nemoč ali jezo ali žalost in  si jo z notranjimi očmi ogledam. Primem jo s svetlobnimi rokami in jo z hvaležnostjo predam proti nebu. Kot najlepšega metulja pošljem v svobodo. Prevzame  me spokojen mir in sočutje po vsem telesu.

Najveličastnejši in najmogočnejši odnos, ki ga vzpostavljam ta trenutek, je samo med menoj in stvarstvom. Bitja svetlobe mi pomagajo energijo božanskega odnosa razliti  na vse ljudi okoli mene. Ljudje me vidijo, slišijo in spoštujejo. Srečen-na sem.

Dovolim, da moja svetlobna bitja hodijo pred menoj in postavljajo situacije v vzdušje ljubezni in v najvišje dobro vseh vpletenih. To je moja skrivnost sprejemanja sebe in sveta v popolnosti.

Sem ljubljen-a in vsi moji odnosi zacvetijo v pomirjenosti in hvaležnosti. 

Vsak je le delček mojega dušnega mozaika.

Hvaležen-na sem.

Namig:

V mislih si predstavljaj osebo ali situacijo, ki ti povzroča notranji nemir. V mislih poišči ta košček ujete energije. Poglobi se v košček nemirne energije. Dihaj. Globoko v sebi prepoznaš, da ti je ta »šibkost« nekoč škodovala. A sedaj ti situacija ponuja priložnost, da jo preobraziš kot svojo resnico. Ostani hvaležen-na  za novo spoznanje.