PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Oddih

»Sprostitev je žarišče nove ustvarjalnosti«

Sedaj je čas, da si posvetim trenutek ali dan ali teden samo sebi. Vse lahko spustim, ker se bo čudovito vse izteklo in se rešilo na božanski način. 

Uživam v svojem spancu ali  ustvarjalnem projektu, moj um je miren in srce razbremenjeno.  

Sprehajam  se v naravi, ob morju, v gorah ali ob reki. In medtem, ko čutim svoje telo in občutke v popolnosti, se vprašam: Kaj naj jem? Kaj naj spremenim v službi ali doma? Kaj si želim? Kaj je moje poslanstvo? Kdo sem?

Poslušam srce, ko mi govori kaj je najbolje zame. Z hvaležnostjo sprejemam mojo notranjo odločitev, da sebe postavim v ospredje in se izpostavim v svoji naravi.

Moja intuicija je v tem trenutku prava zame in ravnam se po njej. Odpiram vrata čisto novemu. Srečen-a sem in se cenim.

V osvobojenem in sproščenem občutku zmorem in si upam veliko več ter sprejmem nove ideje, ki so plod tihe želje srca  zase. Saj ko skrbim zase in se ljubim, si napolnim svojo čašo nove energije za vse naslednje podvige.

Predajam se svoji duši, ki me nežno nagovarja in me boža.

Namig:

Kako najhitrejše doseči  super  počutje in dvigniti energijo ? Skrivnostno lahka rešitev je sledeča. In sicer v stoječem položaju poskusi otresti noge in v hitrem ritmu nadaljuješ z tresenjem bokov, nato rok, ramen in glave.. Nato dopusti, da se telo umiri in  začuti svojo poživljeno energijo.