PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Nov odnos na obzorju

»Stopam v nov odnos z ljubeznijo
in zaupanjem«

Vsakdo, ki vstopi v moje življenje je poslan, da mi preda modrost ali ima večji skriti namen, ki se razkrije ob pravem času. Vsaka duša nasproti mene je zrcalo moje duše v fraktalnih dimenzijah. Prisotnost v meni prepozna namen srečanja. Pomirjen-a sem in v globokem zaupanju, da so duhovni vodniki ob meni in mi pomagajo ob zdravljenju. Svoje izgubljene ali ranjene delčke duše in razpršene energije se kot mozaik sestavljajo v moji duši in se zdravijo. Energije se izravnavajo in odnos živi svoj odsev.Ko se približam odnosu z ljubeznijo in sem v stebru svoje moči, stopam lahkotno. Verjamem, da bo novo sodelovanje ali nova kreacija z novo osebo obrodila sadove. Stopam brez strahu in dvoma naprej in se predajam novim izzivom in čudovitim priložnostim, ki jih ima življenje zame. Tu sem, da živim svoje sanje in darove. Živim v svobodi in v moje življenje priteka obilo ljubezni, ki jo delim z veseljem delim.

 

Namig: 

Poglej se v zrcalo in na glas vprašaj osebo nasproti tebe, ki je tvoja najboljši-a prijatelj-ica. Lahko se gledaš v oči ali v čelo med oči, da ti bo lažje. Ali si srečen-a? Kaj bi spremenil-a? Koga ljubiš ? Kam si želiš iti?