PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Božanski partner

“ Negujem partnerski odnos z sorodno dušo”

Prehajam v novo življenjsko obdobje iskrene in večne ljubezni. Moje energijsko telo preliva močan val ljubezni. V tem trenutku se v meni nahaja obilo ljubezni. Ni mi potrebno iskati ljubezni zunaj sebe in se povezovati z novimi odnosi. Strastna ljubezen se je prebudilo globoko znotraj mojega srca in preliva celotno telo. Poglobim se v vase in ustavim čas.

Ljubim se in sem ljubljen-a. Prosim svoje duhovne vodnike, da me oplemenitijo z romantiko, vodijo moje misli in me izražajo skozi dejanja.

Prepuščam se novim občutkom. Občutki so popolnoma drugačni in prežeti z radostjo. Ohranjam prijazne misli in z ljubečimi dejanji privlačim svojo sorodno dušo še bližje.

Sem magnet božanske ljubezni in v svoje življenje privlačim svoj sorodni plamen ljubezni. Ravnovesje ženske in moške energije je v harmoniji. Vsak trenutek je v popolnosti.

Sanjarim in se zaljubljam v svoje novo življenje. Ozdravljen-a sem na vseh področjih in uresničujem sanjsko partnersko zvezo.

Namig:

Ko si želiš priklicati partnerja v svoje življenje si predstavljaj, da v tem trenutku s teboj že pije čaj. Prikliči občutke, kako se ob njem ali njej  želiš počutiti. Pomisli, kako se giba tvoje telo in kako vam zaigra srce, ko se srečata s pogledi.