PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Božanska izkušnja

“Angeli pošiljajo novo vizijo in valove navdiha.” 

Srečajo me trenutki na poti življenja, ko ne vem kako naprej, izgubim vero, iščem smisel, me preplavijo čustva in me strah pred odločitvijo potisne v kot. Takrat se stik z duhovnim vodstvom okrepi in držijo mi svetlobni steber, dokler se moč občutkov strahu ali nemoči  ne poleže. 

Čutim božansko podporo in vem, da bedijo nad menoj.

Stopim v svoj notranji mir in z zaupanjem prisluhnem. Poglobim se v meditacijo in z jasnostjo opazujem vizijo moje prihodnosti. 

Vesolje ima zame novo nalogo, ker ve da zmorem in sem na svoj  način poseben-a. Ves čas  bedijo nad mojimi koraki in me vodijo v trenutkih, ko se vmešajo nižje vibracije.

Izkušnja je kot moja priložnost stopiti naprej in izrazit svoje potenciale in svojo unikatnost. Božanska izkušnja je moja vstopnica v kreacijo novega življenja.

Zaživim v svoji božanski popolnosti.

Namig:

Ko se te dotakne naval močnih čustev in misli se usedi in naredi globok vdih, zadržiš, počasen izdih zadržiš in ponoviš 3x ali 6x ali 9x. Sprememba energij se zgodi, ko zadržiš dih. Takrat se duh ponovno združi z tvojo dušo.