KOLOIDNO SREBRO IN ZLATO

Koloidno srebro je koloidna raztopina srebra v koncentraciji 20-25 ppm .

Električni naboj je primarnega pomena za zdravilne in antibakterijske lastnosti srebra. Naboj počasi izginja, še posebej, kadar je izpostavljen svetlobi ali elektro-magnetno sevanju, zatorej je svežina koloida pomembna. Laboratorijski testi so pokazali, da koloidno srebro ubije prek 650 škodljivih bakterij, virusov in glivic v nekaj minutah po stiku z njimi.

 

 

15.0040.00

KOLOIDNO SREBRO IN ZLATO

SKU N/A Categories ,

CINK za jačanje imunskega sistema in regeneracijo.

ZLATO za dvig vibracije in spreminjanje frekvence višje zavesti.

MAGNEZIJ za elastičnost in prožnost telesa.

SREBRO uporabljamo na dva načina: lokalno in oralno.

  • zunanja (lokalna) uporaba: lokalno obolenje/poškodbo na površini telesa (npr. mozolji, izpuščaji, luskavica,… razen seveda na odprto rano), nato koloidno srebro na ta predel razpršimo in pustimo, da dobesedno “stoji” oz. je ta predel v stiku s tekočino vsaj 4 min – tovrstna aplikacija vsaj 3x na dan ima praviloma hitre učinke, Nanašamo s pomočjo razpršila, kapalke, gaze ali vate. Obloga (gaza, namočena v koloidno srebro) deluje proti notranjim vnetjem in obolenjem, še posebej na predelu trebuha in glave. Sinusi, oči, ušesa: kapljice dajemo vsakih 15 minut do izboljšanja stanja, potem vsako uro do popolne ozdravitve. Ko dajemo kapljice v oči, jih držimo zaprte približno 5 minut.
  • notranja (oralna) uporaba: (ne uporabljajte kovinske žličke!)
  • otrokom od 3 – 6 let po 1 čajno žličko dnevno,
  • otrokom od 6 – 12 let po 1 čajno žličko 2 x na dan.
  • od 12 let starosti dalje po 1 do 3 čajne žličke 3 x dnevno.

Pri oralni rabi raztopino (razpršimo v usta ali uživamo po žličkah) zadržimo od 1 do 3 minute v ustih, jo nato še pogrgramo ter zatem pogoltnemo. Pod jezikom pride (skozi kapilare) lažje v krvni obtok, kar je pomembno – mimo prebavnega trakta. Če so prebavila obolela, ga pogoltnemo takoj. V nekaj dneh se bo koloidno srebro v zadostnih količinah nakopičilo v tkivih, da bo njegovo delovanje prišlo do izraza. Telo ga izloči v treh tednih skozi ledvice, limfe in prebavo.

Za preventivo: dnevno po 1 čajno žličko, ob bolezni lahko odmerke povečate na 3 x po 3 čajne žličke na dan v trajanju 14 dni oziroma do bistvenega izboljšanja (kontrolni pregled). V glavnem koloidno srebro uživamo oralno na prazen želodec. Lokalno ga lahko uporabljamo za rane, odrgnine, opekline.

Za kurativo: Večina ljudi ga uporablja samo, kadar zbolijo. Užijejo tudi do 3 decilitre na dan in huda infekcija izzveni v nekaj dneh. Pri akutnih stanjih je priporočena doza 30 ml trikrat dnevno. Zjutraj na prazen želodec vzamete prvo dozo, nato čez 45 minut naslednjo. Tak par doz jemljite vsake štiri ure najmanj tri dni zaporedoma. Druga doza je pomembna zaradi tega, ker pobije skoraj vse patogene v telesu.

Pri kroničnih problemih je priporočena doza med 20 in 30ml trikrat dnevno najmanj en teden (do 1⁄2 l koloidnega srebra).

SHRANJEVANJE

Koloidno srebro je potrebno hraniti v stekleni posodi stran od električnih naprav (najmanj 1 m). Ne shranjujte koloidnega srebra v zamrzovalniku ali hladilniku, ker ima električna napetost naprave, oziroma njeno magnetno polje, enak učinek na koloidno srebro kot plastična embalaža. Vseeno vam pa svetujemo, da stekleničko zavijete v alu-folijo.

ZA KAJ  LAHKO UPORABLJAMO?

Uporaba koloidnega srebra je koristna pri stanjih kot so:

akne, AIDS, alergije, vnetje slepiča, artritis (vnetje sklepov), atletska noga, vnetje mehurja, krvni paraziti, zastrupitev krvi, ognojki, črna kuga in opekline; rakaste bolezni, kandida, pasji parvovirus, ozebline, kolera, kolitis (katar širokega črevesa), konjunktivitis (vnetje očesne veznice) in cistitis (vnetje mehurja); seboroični dermatitis (prhljaj), diabetes in griža; ekcem in encefalitis (vnetje možganske opne); fibrozitis (mišični ali zunajsklepni revmatizem); gastritis (želodčni katar) in kapavica; senena mrzlica in herpes; izpuščaj in slaba prebava; keratitis (vnetje roženice), gobavost, levkemija, lupus, limfangitis (vnetje limfnih žil) in lajmska bolezen (borelioza); malarija in meningitis. Poleg tega pa še: nevrastenija (živčna slabost); infekcije, ki jih povzročajo paraziti, vnetje pleure (pljučne mrene), pljučnica, vnetje prostate, pruritus ani (srbenje v okolici anusa), psoriaza in gnojno očesno vnetje; revmatizem, rinitis (vnetje nosne sluznice) in lišaj, škrlatinka, septična stanja (oči, ušes, ust in grla), seboreja, septikemija, herpes zoster in infekcije, ki jih povzročajo stafilokoki in streptokoki, trebušna gripa in sifilis: ustni oprh (glivično vnetje), vnetje ščitnice, tonzilitis, toksemija, trahom, »vlažno« stopalo in tuberkuloza; razjede želodca; virusi (vseh oblik); bradavice in oslovski kašelj ter glivična vnetja (pri ženskah).

Infekcijske bolezni (virusne, bakterijske ali glivične): vsaki 2 – 3 ure na dan, dokler se stanje ne normalizira, lahko tudi do dva meseca, nato pa nadaljujemo s preventivo, da se okrepi imunski sistem. Priporočljivo je grgranje, žvrkljanje, dajanje kapljic v nosnice, oči ali ušesa, odvisno od vrste okužbe (prehladi, angine, gripa, bronhitis, vnetje ušes, sinusov, oči, …). Večkrat na dan poškropite ali z namočeno gazo obložite obolelo mesto. Za utrjevanje dlesni in ustavitev zobne gnilobe kapnite nekaj kapljic koncentrirane raztopine na zobno krtačko (brez paste) in si drgnite zobe in dlesni. Lahko tudi žvrkljate koloidno raztopino v ustih do ene minute in nato izpljunete.

Sinusi, oči, ušesa: kapljice kapnite v npr. uho vsakih 15 minut do izboljšanja stanja, potem vsako uro do popolne  ozdravitve. Ko dajete kapljice v oči, jih držite zaprte približno 5 minut. Prehladi, gripa, boleče grlo: grgrajte in žvrkljajte eno veliko žlico vsako uro, spijte preostanek in to ponavljajte, dokler se stanje ne izboljša.

Za živali: v posodo dajte eno žlico koloidnega srebra ob vsaki menjavi vode. Ob resni bolezni s kapalko vnesite eno žličko 3 krat dnevno v gobček, dokler se stanje ne izboljša in potem naprej preventivno.

KOŽA: Ne glede na svoj koristen učinek pa koloidno srebro ne peče in ne skeli. Drugi antiseptiki zapečejo ob stiku z ranjenim tkivom, ker pri ubijanju mikrobov uničujejo tudi celice tkiv.

AKNE: temeljito si umijemo in izperemo obraz štirikrat dnevno in po vsakem izpiranju v problematična mesta kože vtremo majhno količino koloidnega srebra (dvakrat do trikrat s prstom ali z manjšo bombažno krpico). Ta postopek naj se nadaljuje v obdobju nastajanja aken, še boljša je preventiva v najstniških letih. S tem se prepreči izbruh aken in koža ostane stalno čista.

UREZNINE IN ODRGNINE: nanesite koloidno srebro neposredno na odprto poškodbo ob uporabi katerekoli obveze. Koloidno srebro lahko uporabljamo samostojno ali skupaj z drugimi medicinskimi sredstvi.

EKCEMI IN KOŽNI IZPUŠČAJI: koloidno srebro rahlo vtrite v prizadeto kožo. Postopek ponovite večkrat, da ostane površina vlažna. Lahko jo povežete in poskrbite, da je povoj navlažen s koloidnim srebrom. Povoj menjajte vsak dan.

BRADAVICE: pokrijte bradavico z majhnim samolepilnim obližem, prepojenim z nekaj kapljicami koloidnega srebra. Poskrbite, da je obliž stalno navlažen. Bradavice naj bi izginile v nekaj dneh. Pri večjih bradavicah lahko traja nekaj dni več, da izginejo.

ČREVESNE TEŽAVE: koloidno srebro ubije lokalne mikrobe v šestih minutah in pri tem ne poškoduje nobenih okoliških tkiv.

OPTIMALNA PREBAVA: Vlijte vso ali del priporočene dnevne količine koloidnega srebra v izbrano pijačo in jo popijte med vsakim obrokom hrane. Ko je hrana prebavljena, prisotnost koloidnega srebra prepreči gnitje hrane v prebavnem traktu tako, da uniči vse klice zaužite s hrano in s tem omogoči, da je hrana bolj uporabna. Razen tega ne nastajajo vetrovi.

PARAZITNE INFEKCIJE: z zaužitjem ustrezne količine koloidnega srebra preprečimo infekcije parazitov, ki jih povzročajo drobcene, črvom podobne živalce, ki se kot zajedavci nahajajo v posameznih organih ali v nekaterih primerih po celem telesu. Paraziti se razmnožujejo z jajčeci, iz teh pa se ne morejo izvaliti novi, kadar je v bližnjih telesnih tkivih dovolj koloidnega srebra. V kratkem času se ti uničijo in nato odstranijo s pomočjo imunskega sistema.

DRISKA: številne bolezni kot kolera ali druge bolezni, kjer patogeni organizmi prebivajo v glavnem v debelem črevesju, so lahko usodne. Usodnost nastopi zaradi dolgo trajajoče dehidracije in bruhanja. Patogene bakterije, ki povzročajo težave, delujejo v debelem črevesju, kamor pa koloidno srebro težko prodre. Zelo priporočljivo je izpiranje črevesja z raztopino koloidnega srebra (15 ml na 200 ml sterilne vode).

ČIŠČENJE HRANE IN VODE

Čiščenje vode: Koloidno srebro je čudovit čistilec vode. Voda, shranjena z dodatkom ene ali dveh jedilnih žlic koloidnega srebra na 5 litrov, bo zelo dolgo varna in dobrega okusa. Srebro prepreči gnitje beljakovin ali žaltavost maščob v prebavnem traktu. S tem ne bo prišlo do tvorbe vetrov v črevesju, niti do razkroja hrane zaradi toksinov.

STEKLENIČKA

30ml, 50ml, 100ml

VSEBINA

KOLOIDNO SREBRO, KOLOIDNO ZLATO