Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Energijsko prebojni dogodek: PORTAL 02 02

februar 2, 2022 @ 6:00 pop - 9:00 pop

€33

Srčno vabljen-a,

da se nam pridružiš na energijsko prebojnem dogodku PORTAL 02 02, ki bo 2.2.2022 ob 18.oo-21.oo na lokaciji LJUBLJANA ( točna lokacija znana ob prijavi na dogodek).

Obvezne prijave: https://form.jotform.com/211826332642350

Z prebojno energijo Portala 02 02  bomo vstopili v Novo resničnost. “Se vam že zdaj zdi kot, da ste že nekje drugje?” Z dvigom zavesti in zdravilnimi energijami bomo podprli fizično telo, da se uskladi z našim notranjim mirom in odprli bomo vrata v čisto novo realnost, ki jim sedaj rečemo SANJE. 

Transformirali bomo z ljubeznijo in svetlobo nov svet zase in za vse tiste, ki želijo kreirati z nami. Saj bodo na ta dan izjemno podporne in magnetične energije, da zaživimo in začutimo  kako božanski smo. 

Prišel je čas zlate dobe in čas nas samih, da v svojo prihodnost  pokličemo in zasidramo energije božanske ljubezni, notranjega miru, božanskega zavesti, radosti in obilje lepih trenutkov. Življenje je v naših rokah.

Za naše telo bo  izjemno zdravljenje na vseh nivojih, kajti bil je dolgo časa ujet v niti suženjstva in mučeništva.  Intenzivno bomo zasidrali energije Nove zlate dobe in nove Nove Zavesti. In tako smo v veliko pomoč in podporo vsem novorojenim otrokom, ki se sidrajo na naš planet v tem obdobju. 

Z nami bodo Vnebozeti mojstri, Galaktične in Dušne družine ter vsi svečeniki. Med njimi Merlin, ki nam bo pokazal zdravljenje preko rok. Vsakega izmed nas bodo poklicale Boginje in nas nagovorile.

Kaj pomenijo energije  števila 0 in 2 kot koda človeštva 02022022? Skupna je 10. Svež začetek, ki ga še ni bilo.

Ste že kdaj slišali…“si 5 minut pred čudežem”. To je to.

Simbolizira DUHOVNO PREBUJENJE, opolnomoči nas v VERI in ZAUPANJEM,  jasni nam ŽIVLJENJSKI NAME in nam ponudi jasne VIZIJE, vodi nas k BOŽANSKEMU NAČRTU in nam krepi SMISEL življenja,

Si predstavljajte, da ste kot prvi val morja  in ste najmočnejši val? Seveda, saj za vami stoji celoten ocean.

Tu se skriva moč zavedanja in zaupanja. In pri tem nas podpirajo vse energije Vesolja, ki jih potrebujemo za izravnavo svojih dejanj med svetlobo in temo v popolnost. Kaj ni to čudovito?

Na dogodku bomo govorili o novi energiji in o tehnikah, ki nam bodo v pomoč pri soočanju in sprejemanju novih energij in katere metode ne delujejo več.

Ta portal nam odpre vrata v novo realnost, ki si jo kreiramo sami  in pri tem stopamo čez vrata iz višjega zavedanja še na višje in višje. Krepimo si samozavedanje in zavedanje sveta okoli nas  in Portal 02 02 nas resnično izjemno podpira pri aktivaciji naše Božanske ženske in moške energije. ENERGIJA ENOSTI.

Čas je za novo resničnost. Čas je za novo višjo zavest. Čas je za mojo notranjo poroko z božanstvom.

Na meditaciji bo prisoten svet Angelov, Nadangelov, Mojstrov, Boginj in drugimi bitji Svetlobe. Povezovali se bomo z  svojim Višjim Jazom in  božansko Kristusovo Zavestjo. 

Izkušali bomo intenzivno sidranje naše Višje Zavesti  v naš zemeljski jaz. Z namenom, da povzdignemo naša življenja in po poti izkušamo Božanski del naše izvorne narave.

Kako bo potekalo:

Z uvodno meditacijo bomo podprli sveti prostor in svoje srce povezali z božansko ljubeznijo. Za mini odmor pogledamo, kaj nam sporočajo naši Vodniki in Boginje.

Sledi meditacija za dvig zavesti in  odpiranje vrat Višjemu zavedanju  ter prepuščanje energijam Portala 02 02 2022 Nove Resničnosti.

Meditacija bo izjemno zdravilna, saj se bomo združili z našimi predniki z namenom, da nam predajo darove in obilje znanja in si s tem povrnili izgubljene dele duše.

Povezava Božanske ženske in Božanske moške energije. Mati Zemlja in Oče Nebo.

Pod močno podporo energij Portala 02 02  2022 si bomo odprli Nova vrata naše resničnosti in si zasidrali energije  za podporo harmoničnih odnosov in  blagostanja na naši življenjski poti. 

Čas bo tudi za vaša vprašanja in deljenje sveže  izkušnje.

V  prihajajočem letu delamo kvantne preskoke na poti svoje rasti, razvoja in razsvetljenja. Tisti, ki smo se leta pripravljali na to obdobje smo sedaj lahko v vlogi vodnikov tistim, ki se prebujajo.  Svet potrebuje našo moč, svetlobo in vizijo. Svet potrebuje naše duhovne darove in razumevanje, da se bo planetarna preobrazba lahko zgodila čim bolj spontano.

Z namenom dodatne energije in duhovne aktivacije bo potekala izjemno močna meditacija aktivacije ODPIRANJA VRAT NOVIM ZAČETKOM.

Izjemno intenzivno bo.

Toplo vabljeni vsi, ki želite izkusiti to neverjetno aktivacijo, ki vam bo pomagala ustvariti življenje vašega najvišjega duhovnega potenciala. 

Toplo vabljeni na to čudovito in prebojno druženje!

Datum: sreda 2.2. ob 18.00 do 21.00

Cena delavnice: 33€ (brezplačno preseneti in pripelji prijatelja-ico)

Lokacija: Ljubljana( točna lokacijo bo znana po prijavi na dogodek).

Prijave na: https://form.jotform.com/211826332642350

ali info@majavovk.si

Se vidimo. Z ljubeznijo,Maja 

Podrobnosti

Datum:
februar 2, 2022
Ura:
6:00 pop - 9:00 pop
Cena:
€33
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , ,

Organizator

Maja Vovk
Telefon:
041986110
E-naslov:
maja.vozelj@gmail.com

Prizorišče

Ljubljana(točna lokacija pri prijavi)
Slovenija + Google Map