Rahločutnost

Dar ali občutljivost?

Prehajamo v čas, ko v svoji ranljivosti prepoznavamo intenzivnost občutkov od A do Ž. Doživljamo nekaj povsem novega in nam še neznanega. Zaupanje v svoje notranje občutke in sporočila duše nam služijo kot zlati kompas resničnosti. 

Rahločutnost je lahko najčudovitejši in močan dar. Vem, da nihče ne more biti preveč občutljiv, saj se nam tekom odraščanja razvijajo notranji senzorji čutil na vseh nivojih. Kaže se kot zdrav razum, veselje, notranji mir in ljubeznivost ter močna pretočnost energij  in  prisotnost duha.

Svoje obdobje rahločutnost lahko izostrimo, ko se več povezujemo z naravo, si več časa vzamemo zase in se postavimo na prvo mesto ter se vzljubimo. Vibracija ljubezni je ključ, ki odpira vrata v druge svetove in nas popelje v druge dimenzije.  

Ko se odpiramo in sprejemamo višjo frekvenco svetlobe je telo  izjemno ranljivo in senzibilno na svetlobo, hrup , okus, vonj ali stres. Vse to vpliva na centralni živčni sistem in priznam, da je včasih to zelo naporno obvladovati in ostati v dobri vibraciji. To izjemno obdobje rahločutnosti na pomaga razvijat notranje občutke in intuicijo ter bolj ko si dovolimo poglobit vase in iščemo odgovore znotraj sebe. Takrat se nam razsvetli um in razodene se nam resnica.

Korak za korakom se odpiramo novim možnostim v življenju in počasi odlagamo vse tisto kar nam ne služi več. Stojimo za tem v kar verjamemo, zaznavamo, čutimo in razumemo. Smo čuječa bitja in pri svoji empatiji sledimo svojim čutilom in signalom. To je naš privilegij in dar, da imamo priložnost se razviti v višja ali več dimenzionalna bitja. Smo na evoluciji človeštva in prehajamo v 4D in 5D in smo v obdobju, ko se vse čisti in transformira.

Rahločutnost odpira in razširi moj notranji svet v zunanjem svetu. Kar je v meni, se mi zrcali v okolici. Moja resničnost se interpretira  preko mojih senzorjev ter mi pokaže v kakšnem stanju zavesti sem. Torej: ” povej mi kje te boli in ti povem kje si”. Občutljivost napolni moj notranji prostor z novo energijo, rodijo se nove ideje in kreiram novo resničnost in svetlo prihodnost tukaj in sedaj.

Medtem, ko ima bolečina funkcijo nas opozorit z signali pri biološkem preživetju, nima občutljivost  praktične koristi v našem zemeljskem življenju.

Sledimo zavedanju, da se lahko varno predamo globokim čustvom in dopustimo, da iz podzavesti privrejo največje naše rane. Vizualizirajmo si, da se nam nad glavo navzdol spusti svetlikajoč  svetlo moder  žarek svetlobe in nas objame čez celotno fizično telo in vse ob hrbtenici navzdol. V svoji zdravilni moči razblini vse nižje energije, bremena in jih preobrazi v ljubezen in lahkotnost. 

Četudi nas zajame val, ko smo energijsko in čustveno zelo občutljivi. Spoštujemo sebe in svoja čustva ter si dovolimo zaviti v toplo, mehko odejico.

Sprostimo telo, razširimo dušo in okrepimo duha.

Z ljubeznijo in svetlobo, Maja