Vabimo vas na nepozabni dogodek PREBUDI PLAMEN V SEBI, ki vam bo zagotovo spremenil pogled na življenje in vam razodel skrivnosti in darove znotraj trenutkov soočanja globine in s svojimi dragocenimi potenciali.
Tema dogodka bo tekla o depresiji, anksioznosti in kontroli uma.

KJE?

Hotel & restaurant Dolenjc, Brezovica 50, 8000 Novo mesto

KDAJ?

11.6.2022 ob 15.00

KDO?

CENTER MA RI AM IN GOSTI

DEPRESIJA

Z zanimivimi gosti bomo z različnimi pogledi (energijsko, čustveno, mentalno, fizično) predstavili izziv rokovanja z depresijo, kot pomoč pri svojih prijateljih, otrocih ali zase. Kako prepoznati tihe signale in opozorila telesa, ko nam sporoča spremeniti način življenja v željeno smer. Govorili bomo o tehnikah in orodjih, kako izuriti svoj um, preden mi sami postanemo sužnji slabim mislim.

ANKSIOZNOST

Pogovarjali se bomo o vzrokih anksioznosti in posledici. Kaj vse vpliva na proces zdravljenja in spremljanja samozdravljenja ter kako ukrepati, ko je učinek procesa najmočnejši. Spreminjanje rutine in navajanje telesa na nov način prehranjevanja in ozaveščanje prisotnosti v tem trenutku. Približali se bomo prednostim in kot lastni izkušnji, ki nam pripomore pri pomoči drugim.

STRAH

Ali predstavlja naše male pasti ali je lahko naš najboljši učitelj? Ozavestili bomo, kdo je kreator strahu in koliko je strahu, ki smo ga samo pobrali iz okolice ter otroštva. Z gostje vam predstavimo, kako spremeniti občutek strahu v nevtralni občutek in posledično v vašega prijatelja. Dotaknemo se senčne plati nas samih ali vpliva podzavesti, ki kreira naše situacije.

PREHRANA

V modernem času imamo obilico izbire hrane, ki jo naše telo zavrača. Način prehranjevanja se je spremenilo in nas prisililo v navado hitenja in hranjenja z balastom. Kaj telo razume kot živa hrana in kako razmišljanje vpliva na naša čustva med hranjenjem. Predstavili bomo male pasti, ki jih naredimo v trenutkih lakote in nemoči. Na dogodku bomo za vas pripravili zeliščne in sadne napitke, zdrave mini prigrizke in slaščice, ki vam povrnejo moči in energijo. Presenečeni boste !

TEHNIKE IN ORODJA SPROŠČANJA

Notranji mir, zadovoljstvo in sreča so nam kot gorivo, ki nam dajejo moč pri svojih dosežkih ii razpletu ugodnih vsakodnevnih situacij. Govorili bomo o enostavnih tehnikah sproščanja, dihanja, afirmacijah in pripomočkih, ki nas postavijo v svoj steber moči. Kako meditacija vpliva na dvig vibracije ter učinek glasbe za umirjenje duha in čiščenje mentalne higiene. Govorili o signalih prepoznavanja dušnega poslanstva in edinstvene življenjske izkušnje. Dotaknili se pomembnosti čutenja in prebujenosti srca ter sledenju notranjim občutkom.

VAJE

Pogovarjali in se bomo o preprostih in kratkih vajah, katere izvajamo med procesom z depresijo, anksioznostjo in našim umom.

PREDSTAVITEV PRIROČNIKA

Predstavili vam bomo orodja, tehnike, dušni pogled izpod tančice nezavednega in podelili ganljive zgodbe osebne izkušnje. Prvi boste, ki imate priložnost slišati osebno življenjsko pripoved in v roke sprejeti priročnik KAKO PREMAGATI SVOJE DEMONE. Dogodek je zasnovan na lastnih izkušnjah in pridobljenih znanj ter uvidov iz prakse in terapevtskega dela s strankami. Dogodek je primeren za vsakogar, ki ima v sebi željo po osebni rasti in vsakemu, ki v sebi čuti klic pomagati drugim. Hvala, da ste vzgled vsem, ki potrebujejo vašo podporo in vzgled.

VAŠA VPRAŠANJA

Na dogodku boste imeli priložnost postaviti ali napisati svoje vprašanje ali povedati svoje mnenje ali podelili koristen nasvet. V primeru, da se vam že zdaj pojavi vprašanje ali bi predali svojo ganljivo zgodbo, prosim pišite na prebudiplamen@gmail.com