PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Zdravljenje

«Zdravilna energija se pretaka skozi mene.«

Moj življenjski namen vključuje delo z energijami in prebujajo se mi zdravilske sposobnosti. Čutim srčno mogočnost in brezmejnost nadnaravnih moči.

Moje energijsko telo je izjemno čisto in pretočno. Moje misli so jasne in prodorne. Vse okoli mene se nahaja energija, ki jo ustvarjam z svojimi  ljubečimi občutki.

Postajam kanal zdravilne energije, ki jo aktiviram preko kronske čakre in zasijem z svojo prisotnostjo navzven preko srčne čakre  na druga živa bitja in situacije.

V procesu zdravljenja ves čas z mano sodelujejo Angeli zdravitelji in božanski pomočniki. Napajajo me z božansko močjo srca  in me pred nečistimi energijami zavijejo v vijolično svetlobo. V popolnosti se predajam božanski zdravilni energiji.

Obvladujem delo z energijami na sebi in jasno zaznavam reševanje situacij. S svojo prisotnostjo, poslušanjem,  ljubečo besedo in hvaležnostjo v srcu potujem na valu polnega življenja veselja.

Odpiram se darovom in si dovolim čutiti notranji mir.

Prebuja se notranji srčni zdravilec.

Namig:

Pri vdihu si predstavljaj bleščečo belo svetlobno kroglo nad glavo, ki počasi z izdihom spolzi čez kronsko čakro navzdol in se razlije po vsem telesu in polju okoli tebe. Teče po hrbtenici navzdol vse do stopal v zemljo. Napoji vse organe in celice. Začuti pretočnost in uživaj v regeneraciji.

.