PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Zaključek poti

»Hvaležno sprejemam vse pretekle izkušnje«

Na moji življenjski poti se uspešno zaključuje poglavje, da se lahko začne novo in boljše zame. Vesolje je na moji strani in me podpira na vsakem koraku.

Spreminja se moja rutina, navada in ritem dneva. Zame je vse novo, zato opuščam vse skrbi vezane na prihodnost. Ljubeče skrbim za svoje telo in ozdravim stare rane. Vzamem si čas.

Prekinjam vse boleče vzorce in zaključujem stare programe in strupena čustva iz preteklosti. Vleče me naprej, zato za sabo režem vse vrvi, ki me še omejujejo. Hodim naprej lahkotnejše, z strastjo in z radovednostjo.

Osvobajam se vseh verig , da sedaj  zaživim v svoji polni moči. Dovolim si vzeti lepe trenutke seboj in tako se  vsem vpletenimi in starimi dogodkom  zahvalim ter se poslovim.

Pretekla situacija me uči pomembne  osvojene življenjske lekcije. Zdaj v mojo skrinjico spominov potovanja shranim nove modrosti in notranja  spoznanja ter se odprem novim spremembam in novim ljudem.

Verjamem, da je za mojo prihodnost  popolnoma poskrbljeno in moja prihodnost je zelo svetla.

Oprostim sebi. Oprostim vsem tistim, ki so me prizadeli. 

Namig:

S ponavljanjem havajske mantre se brišejo tuji in lastni škodljivi miselni vzorci in  se hitreje  celijo stare povzročene  rane.  Če pri vaji  težko pomisliš na osebo, govori z njeno dušo ali višjim jazom.

 »Žal mi je. Hvala ti. Oprosti mi. Ljubim te.« ALI  » Žal mi je. Hvala mi. Oprostim si. Ljubim se.«