PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Vrtinec obilja

»Obilje priteka k meni z vseh smeri«

Bolj ko je moje telo energetsko pretočno, višja je moja vibracija in  močnejši magnet bogastva postajam. Zavedam se svoje moči in vpliva svojega počutja na okolico.

Vesolje mi sporoča, da je zame poskrbljeno na vse področjih. Vse kar želim in potrebujem ta trenutek že lahkotno priteka v moje življenje. Zaupam in se prepuščam božanskemu vodstvu.

Predajam vse skrbi in dvome bitjem svetlobe in me ozdravijo vseh programov, da si v trenutku manifestacije dovolim sprejeti obilje.

Izobilje jasnih idej, prostega časa, umirjenega uma mi odpira možnost obogatenega duha. Moje energetsko polje prepoznava in povleče  k meni bogastvo, lepoto ljubezni, umirjenost duha in ljubečnost.

Moja prisotnost je cenjena in nagrajena. Življenje me preseneča na vsakem koraku.

Prepustim se.

Namig:

V mislih si predstavljaj svoje najljubše drevo, njegove globoke korenine in košate veje, ki segajo v nebo. Zliješ se z njim  in začutiš njegovo vibracijo bogastva vsega. Energija iz zemlje napaja tvoje močne korenine.  Opazuj, kako se tvoje eterične nitke kot veje dotikajo neba in napajajo tvoje telo z zdravilno energijo.