PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Višja zavest

”Svetlobna bitja me ljubeče vodijo”

Smisel mojega življenja je služiti svojemu božanskemu planu, kar mi prinaša radost in veselje. Vedno, ko naredim nekaj dobrega in koristnega za svoj razvoj, prispevam k celotni kolektivni zavesti. 

Stvarstvo se veseli z mano in me nagrajuje z obiljem in zdravjem.

Stojim pod slapom božanske energije in se v mojo kronsko čakro pretaka  nova zavest in  nove informacije, ki jih potrebujem za svoj napredek. Popolnoma sem izpopolnjen-na.

V umu me prevzemajo misli pozitivnih posledic mojih dejanj. Zato usmerjam pozornost samo na tiste  besede in  dejanja, ki mi vzbujajo prijetne občutke. Raziskujem svoje hobije in si prikličem v svoje življenje situacije ali želje, ki mi prinašajo radost in obilje. 

Mnenja, reakcije in nepodporne energije okolice ne vplivajo na moje odločitve. Stojim pokončno in v zavedanju pomoči  svetlobnih bitij. Delujem v harmoniji resnice, delam tisto kar je prav in v najvišje dobro vseh vpletenih. Plemenita dejanja me osrečujejo in napolnjujejo.

Sledim svojim notranjim vzgibom in sodelujem pri evoluciji človeštva, saj prevajam sporočila božanskih bitij in angelov.  S svojo visoko vibracijo skrbim, da ljudje okoli mene hitreje spregledajo in dojamejo svoj višji namen. 

Moj pogled na svet je brez kritike in sodb, izhajam iz sočutja in sprejemanja različnosti. Zaznavam  in reagiram samo na ljubezen in tako odpade vse kar ni v skladu brezpogojne ljubezni.

Zavedam se pomembne vloge mojega poslanstva, biti kot kanal prenosa energije  med zemljo in Vesoljem. Vse moje celice se napajajo z  božansko ljubeznijo. Dovolim si, da se spreminjam.

Zaupam v svojo idejo in notranji glas, da me vodi in usmerja v naslednji moj korak. Slišim svoje vodstvo.

V sebi sem popolnoma miren-a in žarim od sreče.

Namig:

Predstavljaj si izziv, ki se ti zdi nemogoč. Globoko v sebi začuti, kako sloni odgovornost prvega koraka na tebi.  Verjemi, da je vse mogoče. Saj si kot  prvi val morja, ki udari ob pečino v zavedanju, da za njim stoji sila  celotnega oceana.