PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Nova pot

»Sedaj je pravi trenutek. Odpirajo se nova vrata.«

Nahajam se v čisto novem obdobju in čas je za spremembo. Izkušnja je potrebna za mojo rast in razvoj zavesti. Dragocena sprememba moje življenje spreminja in že okušam občutek  veličastnosti in brezmejnosti. Pred menoj se razkriva nova priložnost, da zaživim v kraljestvu srca. 

Za moj um je nova pot še neznana in neraziskana. Zaupam svojim notranjim občutkom in poslušam bitje srca. 

Verjamem, da je sprememba v moje boljše življenje vodena in božansko usmerjena. To je pot do uresničenja mojega poslanstva in  globoke srčne želje.

Moja ideja je seme stvarstva, ki ga želim posaditi in negovati z vso nežnostjo in ljubeznijo. Moja pozornost je v vsakem trenutku budna in sem v popolnem sprejemanju nove poti.

Nove ideje prihajajo v obliki sporočil, sanj, intuicije in prebliskov. Odločim se, predam namero  in se prepustim toku življenja. 

Svetlobna bitja mi že  čestitajo za pogum in za posajeno seme v plodna tla. Pošiljajo mi žarek ljubezni, potrpežljivosti in vere.

Sem na poti novih spoznanj in razsvetljenega uma in osvobojenega srca. 

Na obzorju so nove priložnosti in novi odnosi.

Sem neustrašen-a.

Namig:  

Uporabi zakon privlačnosti. Prikliči si občutek, ko že imaš novo situacijo, projekt ali odnos že pred seboj. Začuti, kako se ti bogati notranji občutek in srce igra.