PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Notranji glas

»Vedno sijem in izražam resnico«

Prehajam v obdobje umirjenega uma in nežnosti do sebe. Prebuja se mi intuicija in notranji pogled, zato potrebujem veliko tišine in miru. Božanstvo mi šepeta, da je za vse že  poskrbljeno.

Sedaj je čas za prebujanje moji darov, saj se udejanjajo vse  nekoč tiho izrečene prošnje in molitve. Privoščim si miren kraj ali naravo in prisluhnem, kaj mi angeli govorijo. Zaprem oči, diham globoko in umirjeno ter poslušam. Samo dovolim si biti v trenutku.

Jasno zaznavam sporočila mojih vodnikov in sledim spreminjanju občutkov v fizičnem telesu. Če me preplavi neprijetno čustvo, ga samo opazujem in spustim, da odide ven iz mojega energetskega polja v svetlobo. Je samo spomin iz preteklosti, ki se želi osvobodit. Varen-a sem.

Kaos in hrup ne dopuščata, da začutim nežne občutke in pretakanje energije po telesu. Zato se umaknem v še bolj globoko meditativno stanje in se odklopim od materialnega sveta.

Prestopim v drugačen svet in sicer svoj notranji svet, ki je svet spokojnega miru, mogočnosti in čarobnosti. Potujem in sanjarim…poslušam.

V življenju me vedno vodi le notranji glas, ki je vedno obarvan z hvaležnostjo, sprejemanjem in ljubeznivostjo.  Preplavi me neizmerna hvaležnost za prebujen dar in potencial.

Z veseljem delim svoja spoznanja in modrosti.

Namig:

V globokem meditativnem stanju vstopim v svet, kjer je vse v popolnem ravnovesju in božanski ljubezni. Dovoli, da se vse celice napolnijo z svetlobo in ljubeznijo. Predstavljaj si, da telo žari  in zasije kot sonce.