PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Nenavezanost

“ Spuščam navezanost in stopam v novo doživetje”

Ko stopim v spremembo mi telo sporoči, da stopa iz cone domačega udobja.

Odreagirajo mi čustva z svojim sporočilom in misli se izgubljajo. Ko nastane kaos znotraj mene se ustavim in pokličem Nadangela Mihaela, da z svojim svetlobnim mečem obsije moje energijsko telo. Razjasnijo se mi misli in začutim, katere vezi me vlečejo nazaj.

Vem, znam in si dovolim postaviti mejo.

Spustim navezanost in se odprem neštetim možnostim, da situacijo doživim kot nevtralno izkušnjo. Če izkušnjo ponovim po starih prepričanjih, me naslednja enaka izkušnja čaka na naslednjem ovinku.

Predajam se reki življenja in opuščam vse kar je nezdravo zame in za mojega duha. Svoboden-a sem. Stojim v sedanjem trenutku in čutim, kako se rahljajo vezi in bledijo boleči trenutki.

Vsak trenutek, ki ga doživim je popolnoma drugačen od prejšnjega. Vsak trenutek je čisto nov zame. Rastem in širim zavest. 

Živim.

Odpiram svoje srce in živim v tem trenutku. Srce mi pokaže preko občutkov v katero smer grem. Prisotnost v trenutku mi daje moč, da vem in zaupam v vsak naslednji korak.

Sanjarim in se odvezujem vseh šibkih vezi in bremen.

Namig:

Dovolim si, da spregledam omejujoče vezi in jih z ljubeznijo stopim. Skupaj z Nadangelom Mihaelom stojim v stebru moči in vihtim svetlobni meč. Vse sence in vezi  bledijo in prehajam v novo moč in energijo.