PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Manifestacija

» Skrivnost osebne moči najdem v sebi«

Samo navidezna nemoč v situaciji me spodbuja, da se odprem in raziščem še ostale možnosti. Božanska svetlobna bitja me želijo pripeljati do točke, da v sebi odkrijem nekaj novega. Popolnoma se predajam objemu varnosti in zaupanja svojih vodnikov.

Trenutna situacija je ključni del mojega poslanstva, čeprav ta trenutek še ne razumem, kaj se mi novega ali neznanega odkriva. Zaupam in sledim svoji intuiciji, saj je moja duhovna učiteljica.

Zdaj je pravi  trenutek, da spregovorim na glas o svojih potrebah, željah in vizijah. Iz mene prihaja pomirjen, odločen in globok glas. Prežema me občutek  prebujanje spečega vulkana strasti.

 Dovolim si začutiti, kako sem vdan-a sam-a sebi in kako močno stojim za svojimi stališči. Postavim se zase in ljubeče brez sodb samo opazujem okolico. Prosim svetlobna bitja, da hodijo ob meni in pred menoj.

Moja neskončna energija srca in moj fokus močne volje sta usmerjena na že skoraj dosežen cilj. Držim fokus  in ne pustim, da me okolica zmoti ali prekine. Vse bolj čutim trenutek, ko dosežem cilj in  hvaležno držim v uspeh v rokah. Sem presrečen-a, zadovoljen-a in globoko hvaležen-a.

Bolj ko je iskrena želja, bližje je moja čudežna kreacija.

V mislih si ponavljam:” Iz srca vam hvala, hvala, hvala.” 

Namig: 

Za izpolnitev želja ali za manifestacijo je potrebna le jasna namera in energija sproščenosti. Še vsaka želja izrečena v smehu ali navalu iskrene ljubezni se je uresničila zelo hitro. Ljubezen iz srca se usmeri na vizualizacijo slike in  prikličeš občutek ali vibracijo energije, ki te preliva v trenutku uresničitve želje.