PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Darovi z nebes

“Razpiram roke in sprejemam vse darove obilja ”

Za vse moje delo in trud me duhovno vodstvo nagrajuje. Pošiljajo mi velik blagoslov, objem in energijo obilja vsega božanskega v moje naročje.  

Nebeška vrata se odpirajo in me veličastno podpirajo ter mi izkazujejo naklonjenost in ljubezen. Prejemam neskončno ljubezen in darove nebes.

Darovi prihajajo v številnih oblikah in moja edina naloga je, da se umirim in si jih dovolim sprejeti. Lahko se nahajajo v obliki odgovorov na moja vprašanja in na moje prošnje ali se pokažejo skozi lepa dejanja oseb v moji prisotnosti. Željno jih sprejemam. 

Široko razprem roke in sprejemam obilje nebes. Duhovno vodstvo želi, da predam ves strah pred prejemanjem in občutke manjvrednosti.

Sem ljubljen-a in varen-a vsak trenutek in povsod.

Za nebesa so vse moje prošnje uslišane in uresničene. Svetlobna bitja mi priskočijo na pomoč in mi pomagajo svoje darove udejanjit tudi ostalim bitjem na Zemlji.

Obračam se na svoje angele, naj mi pokažejo kako naj vse širše sprejemam.

Ljubim življenje in se predajam skrivnostim malega prostora srca.

Namig:

Zlato rumena barva sonca je vir in navdih življenja. Poišči sončni žarek in nastavi svoja lička, da te poboža. Sončni žarki božajo in hranijo tvojo sočno kožo, poživljajo ti duha in vedrijo lepe misli. Postaneš hvaležen-na za svoj obstoj.