PREDNAROČI SVOJE
SVETLOBNE PORTALE !

Karte svetlobni portali so na poti, če si želiš set 33 kart prednaroči svoje. Samo pusti mail in te obvestimo, ko bodo na voljo.

TVOJ PORTAL JE


PREBERI KAJ TI SPOROČA

Blagostanje

“ Razcvet finančnega stanja”

Bogastvo eteričnih in fizičnih oblik k meni prihaja lahkotno in radostno. Za vsa moja lepa dejanja in besede sem nagrajen-a za vse tisto, kar v tem trenutku potrebujem. Bogastvo prijetnih občutkov ob sprejemanju in dejanju me napolnjuje z neskončnim  obiljem. Vse moje srčne želje in kreacije so v rokah božanskega vodstva, kar me osrečuje. 

Denar in darovi v materiji mi prinašajo energijo ustvarjalnosti, brezmejnosti in izpolnitve. Vse izhaja iz božanske snovi in vse je v neskončnem toku. 

Bogato sem nagrajen-a za svoje delovanje in služenje višjemu namenu. Moje srce živi v kraljestvu in veličastnosti prijetnih občutkov. Ničesar ne pogrešam  in ne hrepenim, ker vse že imam.

V tem trenutku sen naravnavam na visoko vibracijo izobilja. Neskončnost izobilja zaznavam vsepovsod.

Ozdravljen-a sem in odprt-a za sprejetje  izobilja vsega, kar za mojo dušo pomeni napredek in rast. Odpiram se za nove ustvarjalne ideje in služenju višjemu namenu sebe in vsem bitjem okoli mene.

Stojim v vrtincu izobilja božanske sreče.

Namig:

Samo spomni se trenutkov, ko si dobil-a darove, lepe želje in naklonjenost ljudi. Prebudi občutek sreče in  zadovoljstva.