In prišla sem na idejo SOLNA SOBA

Skupni imenovalec solne terapije JE solna soba ali solni tempelj ali solna kopel. 

Vse več naletim na vprašanje: “ kako naj pustim službo?”, “kako in kje naj začnem svojo pot?” in “kaj se bo takrat zgodilo z mojim partnerjem?”

Poleg  poslovne zgodbe, ki jo uspešno gradim,  je moja  velika strast delo z novodobnimi (indigo, kristalni, mavrični) otroci. Življenje me je obdarilo kar z tremi zlatimi dušicami, ki so pospešili ne samo moj  vsakdan, ampak tudi moj osebni razvoj in duhovno rast.

Saj sem bila tudi sama še ne dolgo nazaj deležna službe v sistemu. Razmišljala sem, kako naj sebe bolj izrazim in vedela sem, da je moj dan lahko veliko več.

In čakal me je največji KORAK, kako naj stopim iz “varne” službe na samostojno pot. USPELO MI JE !

Prišla je ideja  “SOLNA SOBA”, da prvo pomagam najmlajšim otrokom pri njihovih tipičnih prehladih in otroških boleznih.  Ter posledično priskrbim njihovim staršem istočasno počitek, relaksacijo in regeneracijo.

Z veseljem ti predstavljam moj nov video o solni sobi, ki se ga ogledaš tukaj.

“ Ko je učenec pripravljen učitelj pride”, mi je odzvanjalo v glavi, ko sem prestopala na samostojno pot. Vse in res čisto vse kar sem potrebovala mi je prišlo samo na pot ( od gradnje projekta do pomoči ljudi okoli mene).

Pričakovala sem, da je vse veliko težje in zakomplicirano. 

Ko sem začela  hoditi po svoji poti, sem  bila pripravljena na vse  in poslanstvo se mi je začelo “odvijati pred očmi”.  Vse je bilo že pripravljeno, samo še roke in noge sem morala premaknit.

Solna soba oz. terapija kot preventivni ukrep za dvig imunskega sistema in odprava vnetnih obolenj in prehladov se je izkazala kot  izjemna  super pomoč  pri zdravju naših otrok.  Zato podarim tebi in tvojim najmlajšim ali tvoji “boljši polovici “ tukaj brezplačni darilni bon kot priložnost , da sam izkusiš  pozitivne  učinke  in deliš  med svoje prijatelje. Ali si pogledaš predstavitveni video tukaj.

Za dodatne informacije in rezervacijo termina sem vam na voljo. 

Z ljubeznijo, Maja